Himki sai Madridis hirmsa koslepi, Milano lõpetas Maccabi imelise seeria

Postimees Sport
Copy
Luis Scola ja Amadeo Della Valle.
Luis Scola ja Amadeo Della Valle. Foto: Simone Lucarelli/IPA/SIPA/Simone Lucarelli/IPA/SIPA

Eilne korvpalli Euroliiga mängudevoor pakkus mitmeid põnevaid vastasseise. Moskva oblasti Himki sõitis külla Madridi Realile ja võttis vastu 104:76 kaotuse. Milano Armani pani punkti Tel Avivi Maccabi 12-mängulisele võiduseeriale. 

Euroliiga üheksanda vooru keskses lahingus läksid vastamisi koduväljakul pallinud Madridi Real ja Moskva oblasti Himki ning avaveerandi võrdse mängu järel ei osanud keegi ettenäha edasist mängukäiku (Esimene veerand Reali kasuks 31:25.). 

Real võitis järgnevad kaks veerandit vastavalt 34:17 ja 27:14 ning suurendas vahe korra ka 37-punktiliseks. Seejärel said mänguaega tavaliselt pingimehe rolliga leppinud mängumehed ning Himki suutis vahet veidi vähendada. 

Reali parim oli Anthony Randolph 19 punktiga. Himki edukaimana viskas Chris Kramer 14 silma. 

Milano meeskond suutis koduväljakul haaravas vastasseisus seljatada Tel Avivi Maccabi meeskonna 92:88. Selle võiduga lõpetas Itaalia meeskond Maccabi 12-mängulise võiduseeria kõikides sarjades, Euroliigas oldi võidutsenud kuues kohtumises järjest. 

Mängusangariks kerkis Luis Scola, kes viskasid Milano kasuks 20 silma. Maccabit ei päästnud ka Scottie Wilbekini 25 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles