Aivar Kuusmaa võtab Andres Sõbralt teatepulga üle ja asub juhendama Kadrina Karusid

Toimetas Kris Ilves
Copy
Kadrina Karude uus peatreener Aivar Kuusmaa.
Kadrina Karude uus peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Kadrina Karusid juhendanud korvpallitreener Andres Sõber pani selle nädala alguses ameti maha, põhjendades taandumist liiga suure koormusega. Uus peatreener on leitud: Lääne-Virumaa korvpallimeeskonda asub juhendama Aivar Kuusmaa.

«Pean vaatama, kui palju mu teised tegemised lasevad siin käia, aga esimene kokkulepe on jõuludeni ja seejärel vaatame edasi. Ise arvan, et küllap saan sättida nii, et teen kuni hooaja lõpuni,» rääkis Kuusmaa intervjuus Virumaa Teatajale.

Kuusmaa sõnul pole korvpallis vaja enda realiseerimiseks ilmtingimata motivatsiooni otsida. «Kui korvpalliringkondades tullakse küsima, kas aidata saab, siis olen inimene, kes aeg-ajalt ei oska ära öelda,» kõneles Karude värske loots. «Pean ütlema, et esiliiga on minu jaoks natukene tume maa, sest ma ei ole seda niimoodi jälginud. Tean, et esiliiga on läinud natukene professionaalsemaks.»

Kadrina Karud tulid möödunud hooajal Sõbra juhendamisel Eesti teise liiga korvpalli meistrivõistluste võitjaks ja lunastasid koha aste kõrgemal ehk esiliigas. Õnnestunud hooajale pandi punkt Lääne-Virumaa Kossuliiga meistrivõistluste kuldmedaliga.

Kadrina Karud on tänavusel hooajal saanud Eesti meeste esiliiga meistrivõistlustel kuus järjestikust kaotust. Kuusmaa debüteerib Karude peatreenerina reede õhtul Kadrinas, kus kohalik meeskond võõrustab KK Viimsi/Notot.

Loe refereeritud artiklit Virumaa Teatajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles