Kaunase Žalgiris sai Euroliigas neljanda järjestikuse kaotuse

Postimees Sport
Copy
Kaunase Žalgirise mehed (rohelises).
Kaunase Žalgirise mehed (rohelises). Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Leedu korvpalliklubi Kaunase Žalgiris võttis Euroliigas vastu järjekordse kaotuse, kui koduväljakul jäädi 59:61 ala Crvena Zvezdale.

Leedu korvpallihiiu hooaeg Euroliigas on kulgenud üle kivide ja kändude. Enne kohtumist Crvena zvezdaga oli Žalgiris kaotanud kolm kohtumist järjest.

Täna suudeti Serbia klubiga pidada maha võrdne lahing, kuid 15 sekundit enne kohtumise lõppu tabas Lorenzo Brown Crvena poolelt tähtsa viske, viies Serbia klubi 60:58 juhtima. Žalgirise poolelt oli Marius Grigonisel kastuda kuus sekundit enne lõppu kaks vabaviset, kuid Grigonis tabas vaid ühe.

Viimasel Crvena rünnakul tehti viga Billy Baronile kes tabas Crvena kasuks samuti ühe vabaviske ning alles jäänud sekunditel ei suutnud Žalgiris ennast korralikult viskele mängida ja nii saadi kirja neljas järjestikune kaotus, sel korral numbritega 59:61.

Kohtumise resultatiivseimaks oli 14 punktiga Crvena mängumees Billy Baron, Grigonis ja Edgaras Ulanovas tõid Žalgirise parimatena võrdselt 11 punkti. Nii Žalgirisel kui Crvena Zvezdal on nüüd tabelis kolm võitu ja seitse kaotust.

Lisaks alistas Piraeuse Olympiacos 99:89 Berliini Alba, Istanbuli Anadolu Efes võitis 81:76 Milani. Moskva Himki sai Valenica Basketilt 89:84 kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles