Pärnu vutimehed asuvad esiliiga üleminekumängudes edu kaitsma

Postimees Sport
Copy
Rakvere JK Tarvas tunnistas esiliiga esimeses üleminekumängus küll Pärnu JK paremust, kuid omab endiselt võimalust säilitada koht samal liigatasandil.
Rakvere JK Tarvas tunnistas esiliiga esimeses üleminekumängus küll Pärnu JK paremust, kuid omab endiselt võimalust säilitada koht samal liigatasandil. Foto: Ain Liiva

Laupäeval selgub Esiliiga üleminekumängude võitja, kui kell 13.00 lähevad Rakvere kunstmurustaadionil vastamisi Rakvere JK Tarvas – Pärnu JK.

Avamängust lahkus positiivse tulemusega Esiliiga B-s kolmanda koha saavutanud Pärnu, kui Esiliigas kaheksandaks jäänud Tarvas alistati 3:2. Koduväljakul mänginud Pärnu alustas kohtumist paremini, üheksandal minutil avas nende poolelt skoori Kein Makovei. Tarvas viigistas tänu Siim Rannamäe 63. minuti penaltile, kuid veerand tundi hiljem taastas Pärnu taaskord eduseisu. 85. minutil lõi Makovei Pärnu kolmanda värava ning tagas suvepealinna vutitiimi triumfi. Mõned minutid enne normaalaja lõppu vähendas Rakvere kaotust Siim Rannamäe.

Üleminekumängude võitja selgub kahe mängu kokkuvõttes. Kui lõppseis jääb viigiliseks, on võitjaks meeskond, kes lööb rohkem väravaid võõrsil. Seega on nii Pärnul kui Rakverel veel head võimalused kindlustada järgmiseks aastaks koht Esiliigas.

Rakvere peatreener Tarmo Rebane: «Hetkel on kõik veel lahtine. Meil on väga hea võimalus jääda Esiliigasse püsima. Katsume kokku saada tugeva koosseisu ja lõpetada hooaeg positiivse emotsiooniga.»

Kaitsja Mihkel Saar: «Usun, et meis on piisavalt sisu, et Pärnu alistada. See nõuab küll tõsist pingutust, aga loodame olla ülesande kõrgusel ja pakkuda kodupublikule rõõmu.»

Pärnu peatreener Igor Prins: «Hooaja kõige olulisem mäng. Teeme kõik, et jõuda Esiliigasse.»

Poolkaitsja Risto Pärnat: «Oleme valmis, et viimases mängus anda endast kõik. Meie jaoks väga tähtis mäng.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles