Karmid trahvid kehtestanud Inglismaa legend: ma pole diktaator

Postimees Sport
Copy
Frank Lampard (paremal) ja tema hoolealune Tammy Abraham.
Frank Lampard (paremal) ja tema hoolealune Tammy Abraham. Foto: Paul Terry/Sportimage/PA Images

Hiljaaegu lekkis meediasse infokild, mille kohaselt selgub, et Londoni Chelsea peatreener Frank Lampard kehtestas enda hoolealustele range trahvireeglistiku, mille vastu eksimine läheb superstaaridele kalliks maksma. 

Näiteks võib trahvide nimekirjast leida punkti, kus igale meeskondlikule koosolekule hilinetud minut maksab 500 naela (582 eurot). Treeningule hiljem jõudmise korral peavad Chelsea mängijad kergendama enda rahakukrut 20 000 naela võrra (23 297 eurot).

«Esmapilgul tundub see karm, kuid seda on võimalik vältida kui sa ei hiline. Lihtne,» sõnas endine Inglismaa koondislane, kes vestles enne trahvide kinnitamist ka jalgpalluritega. «Ma ei taha endale mingit rõhuja tiitlit saada, sest ma pole. Poisid (mängijad) olid protsessi käivitamise juures. Ma pole trahvide maias diktaator.»

Chelsea mängumeeste eksimustest teenitud tulu läheb tervenisti heategevuseks. «Me ei räägi väikesest hilinemisest, sest nii mõnelgi juhul tulevad mängijad tund aega hiljem ja see on vastuvõetamatu. Eriti mängib see rolli olukorras, kus valmistume matšiks Manchester City vastu.»

Londoni suurklubi paikneb Premier League'i liigatabelis kolmandal kohal, olles 12. vooruga kogunud 26 punkti. Tänane vastane City asub neist ühe koha võrra madalamal, tiitlikaitsjate hooaeg pole oodatud kujul algand ning seni on neil kirjas 25 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles