Doncic küttis taas korvi kuumaks, Dallas alistas Houstoni (1)

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Dallas Mavericksi supertäht Luka Doncic (77) kogus läinudöises mängus Houstoni vastu 41 punkti.
Dallas Mavericksi supertäht Luka Doncic (77) kogus läinudöises mängus Houstoni vastu 41 punkti. Foto: Troy Taormina/USA Today Sports/Scanpix

Läinud öösel kohtusid korvpalliliigas NBA Houston Rockets ja Dallas Mavericks. Külalised võtsid sloveen Luka Doncici vedamisel Houstonis kindla võidu 137:123.

Dallase peatreener Rick Carlisle pärast võitu rõõmust lakke ei hüpanud, kuigi tunnistas veenva võidu väärtust meeskonna jaoks. 

«See oli suur võit, selles pole küsimust,» ütles Carlisle. «Tuled siia Houstonisse, see on vägev koht, vägev meeskond, kõrge klassiga mängijad vastas. Loomulikult kergitan oma pallurite ees kaabut. Kuid meil on arenemisruumi küllaga. See on protsess, mis kestab päevast päeva, kuust kuusse,» lisas Carlisle. 

Doncic küttis Houstoni korvi kuumaks 41 punktiga ning jahutas seda ka 14 eksitud viskega! Tim Hardaway Jr sekundeeris sloveenile, skoorides hooaja kõrgemad 31 punkti. 

Mavs kostitas võõrustajaid juba esimesel veerandil 45 silmaga ning juhtis poolajavileks 78:60.  

«Esimene veerand oli tappev,» ütles Rocketsi P.J Tucker. Muidu kindlakäeline Houstoni habemik, kuid eile koguni 13 kolmest mööda pildunud James Harden ütles, et nende meeskond tegi kaitses kõik valesti. «Lasime neil juba mängu alguses teha, mida iganes nad tahtsid. Dallas saavutas tohutu enesekindluse. Ja sinna ta läks,» rääkis Harden, kes oli Houstoni resultatiivseim mees 32 punktiga. 

Dallas kohtub järgmises matšis teisipäeval Los Angeles Clippersiga, Rockets võtab kodus vastu Miami Heatsi.

Teised tulemused:

New York Knicks – Brooklyn Nets 101:103

Washington Wizards – Sacramento Kings 106:113

Denver Nuggets – Phoenix Suns 116:104

Los Angeles Clippers – New Orleansi Pelicans 134:109

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles