Norra väljaanne: Hyundai plaanib WRC-sarjas laiendust, tööd võib saada veel kaks sõitjat

Postimees Sport
Copy
Hyundai plaanib MM-sarjas laieneda ja sõitjatele kohti luua.
Hyundai plaanib MM-sarjas laieneda ja sõitjatele kohti luua. Foto: GEOFF CADDICK/AFP

Autoralli MM-sarjas tootjate arvestuses meistriks kroonitud Hyundai on uueks hooajaks plaanimas suurt laiendust: lisaks neljale põhisõitjale võib tööd saada veel kaks rallisõitjat.

Lõuna-Korea autotootja Hyundaiga on järgmiseks hooajaks lepingu sõlminud neli sõitjat: Thierry Neuville, maailmameister Ott Tänak ja Dani Sordol ning Sebastien Loeb, neist belglane Nueville ja eestlane osalevad kõikidel etappidel, Sordo ja Loeb teevad kaasa aga ainult valitud etappidel.

Kuna MM-kalendris on 2020. aastal 14 etappi, võib Hyundail vaja minna veel üht sõitjat. Norra autospordiportaal Parc Ferme teatel võib Hyundai luua satelliitmeeskonna, kus hakkavad kihutama norralane Andreas Mikkelsen ja Hyundaiga juba tuttav Craig Breen.

Hetkel pole selge, mida endast Hyundai satelliittiim kujutama hakkab, kuid eeldada võib, et osadel MM-etappidel pannakse välja ka neljas auto. 

Rallimänedžeri Erik Veiby poja 23-aastase Ole Christian Veiby puhul peaks asi klaarim olema - teda ootab järgmisel hooajal Hyundai R5-auto ning tema osaleb WRC2 arvestuses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles