Rännumees: ekskalevlane Ivan Almeida lahkus Tšehhi tippklubist

Toimetas Ville Arike
Copy
Ivan Almeida (nr 6) aasta tagasi Kalevi särgis.
Ivan Almeida (nr 6) aasta tagasi Kalevi särgis. Foto: vtb-league.com

Eelmisel hooajal BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonnas küllalt vähe mänginud ja segastel asjaoludel lahkunud Ivan Almeida on taas vaba mees, üürikeseks jäi ka tema karjäär Tšehhi klubis Nymburk.

Almeida andis oma Twitteri kontol teada, et tänab Nymburki ja alustab uut peatükki. Postituse juures olevates kommentaarides küsitakse: «Jälle Anwil?»

Nimelt kuulus Almeida hooajal 2017/18 Wloclaweki Anwil ridadesse, mängides seal end Poola liiga väärtuslikemaks mängijaks. Pärast mõnda kuud Kalevis naasis ta tänavu veebruaris hooaja 2018/19 teiseks pooleks taas Anwilisse. Oktoobri alguses sõlmis Roheneemesaarte korvpallur lepingu Nymburkiga, kuid ei jäänud sinna paarikski kuuks pidama.

Almeida aitas Nymburkil võita Meistrite liigas seni peetud kuuest mängust viis. Ta teenis mänguaega keskmiselt 20 minutit, kogudes 9,3 punkti, 4,7 lauapalli ja 2,8 korvisöötu. Tõsi, tema visketabavus oli ainult 34 protsenti (kahesed 35/16, kolmesed kõigest 21/3).

Kui Almeida tõepoolest maandub Anwilis, saab ta seal kokku veel kahe endise Kalev/Cramo palluri, Tony Wroteni ja Rolands Freimanisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles