Marko Meerits liitus Nõmme Kaljuga

Postimees Sport
Copy
Marko Meerits on Eesti koondise väravat kaitsnud 12 korral.
Marko Meerits on Eesti koondise väravat kaitsnud 12 korral. Foto: Eesti jalgapalliliit

Eesti koondise väravavaht Marko Meerits ja Nõmme Kalju jalgpalliklubi sõlmisid täna lepingu mis hoiab koondislase Nõmmel vähemalt 2021 hooaja lõpuni.

«Mul on väga hea meel Kaljuga liitumise üle, olen kindel, et ühtse meeskonnana suudame kõik eesmärgid täita,» vahendab Meeritsa sõnu Nõmme Kalju kodulehekülg.

Klubi president Kuno Tehva lisas: «Väga oluline täiendus Kalju jaoks, sest mai kuus 40 aastaseks saav Londak on olnud siiani küll fenomenaalne, aga kõik mõistavad, et meie noor väravavaht Perk on alles mõne aasta pärast valmis esimest viiulit mängima ja nii Londak kui Teleś on mõlemad sellises vanuses, kus on vaja mõelda alternatiivide peale».

«Viime meeskonnas ellu muudatusi mis on olnud ette planeeritud ning Meerits ei ole ainuke uus mängija kes Kalju särgi 2020 Premium liiga hooajal selga tõmbab,» lisas Tehva.

Marko Meerits on oma karjääri jooksul mänginud nii Hollandi kõrgliigas kui ka Soome kõrgliigas. Eesti klubidest on ta esindanud FC Florat, viimasel hooajal kaitses ta aga Narva Transi väravat. Eesti koondises on ta mänginud 12 mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles