Eesti jalgpallur sekkus ootamatul ajal vahetusest

Postimees Sport
Copy
Artjom Artjunin Etari meeskonna särgis.
Artjom Artjunin Etari meeskonna särgis. Foto: etarvt.bg

Viimati aasta eest Eesti jalgpallikoondisse kuulunud Artjom Artjunin pidi Bulgaaria liiga kohtumises varakult vahetusest sekkuma, kuid koduklubi ta kaotusest päästa ei suutnud.

29-aastane endine Tallinna Levadia ja Tallinna Kalevi kaitsemängija sekkus Etari kohtumises Plovidi Boteviga juba 10. minutil, sest ta meeskonnakaaslane Hristofer Hubchev oli saanud vigastada.

Botev võitis koduväljakul 2:0, mõlemad väravad lõi teisel poolajal Lacezar Baltanov. Paduvihmas ja tugevas tuules vesisel väljakul peetud kohtumises oli Artjuninilgi Etari kodulehe andmetel hea võimalus skoori teha, kuid 58. minutil suunas ta nurgalöögist tulnud palli peaga napilt üle värava, vahendab Soccernet.ee.

Etar on 17 vooruga kogunud 17 punkti ja asub 14 meeskonna hulgas 10. kohal.  Botev tõusis võiduga kahe punktiga Etarist mööda üheksandaks.

Artjunini kontol on Bulgaaria liigas 11 mängu, neist kaheksas on ta kuulunud algrivistusse ja kolmes sekkunud vahetusest. Eesti koondise eest käis ta viimati väljakul 2015. aasta EM-valikmängus San Marinoga (0:0).

Loe artiklit portaalist Soccernet.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles