Zlatan andis uue ja üllatava klubi kohta selge vihje

Toimetas Andres Vaher
Copy
Zlatan Ibrahimovic veel Los Angeles Galaxyt esindamas.
Zlatan Ibrahimovic veel Los Angeles Galaxyt esindamas. Foto: Harry How/AFP

Rootsi jalgpalliäss Zlatan Ibrahimovic andis sotsiaalmeedias selge vihje, kus ta karjäär jätkuda võiks.

Zlatan tegi Instagrami postituse, kus näitab Rootsi klubi Hammarby mängusärki, mille seljal kiri Ibrahimovic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

38-aastasel Ibrahimovicil lõppes äsja leping Põhja-Ameerika profiliigas mängiva Los Angeles Galaxyga. Seejärel seostati tema tulevikku mitme suurliiga klubiga, näiteks AC Milan, Manchester United ja Tottenham.

Kuid nüüd näib, et Malmös sündinud Rootsi ründetäht on naasmas hoopis kodumaale. Stockholmis asuv Hammarby ei ole Ibrahimovici värbamist esialgu kommenteerinud, kuid klubi pressiesindaja kinnitas Rootsi meediale, et tegevjuht Henrik Kindlund ja spordidirektor Jesper Jansson viibivad praegu Los Angeleses.

Kui jutud tõeks osutuvad, tekib võimalus, et aegade üht nimekamat ründajat näeb juba sel talvel mängimas Tallinnas. Nimelt on Eesti meister FC Flora leppinud 1. veebruariks kokku treeningkohtumise Hammarbyga.

Hiljuti lõppenud Rootsi meistrivõistlustel sai Hammarby Djurgardeni ja Malmö kannul ning Karol Metsa koduklubi Stockholmi AIK ees kolmanda koha ning mängib uuel hooajal Euroopa liigas.

Ibrahimovic on särava karjääri jooksul mänginud muu hulgas Amsterdami Ajaxis, Torino Juventuses, Milano Interis, Paris St. Germainis ja Manchester Unitedis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles