Clippers peatas Doncici ja lõpetas Mavericksi võiduseeria

Karl-Joosep Küngas
Copy
Paul George (#13) edukalt Luka Doncici (#77) viset katmas.
Paul George (#13) edukalt Luka Doncici (#77) viset katmas. Foto: Tony Gutierrez/AP

Korvpalliliigas NBA kohtusid öises põnevuskohtumises Dallas Mavericks ja Los Angeles Clippers. Koduväljakul pallinud Mavericks pidi tunnistama 99:114 kaotust ning sellega lõppes nende viiemänguline võiduseeria. 

Clippers ja Mavericks paiknesid enne kohtumist läänekonverentsis vastavalt kolmandal ja neljandal positsioonil ning mõlemal meeskonnal oli kaitsta viiemänguline võiduseeria. 

Olgugi, et kohtumise esimesel rünnakul pani kodusaali rõkkama Kristaps Porzingis, kes kohe kaugviske sopsas, siis kontroll kuulus täielikult Clippersile. Avaveerandi võitsid külalised 34:27 ja poolajapausiks suurendati eduseisu 16-punktiliseks. 

Tavapäraselt on Mavericks teisel poolajal väga võimsat minekut näidanud ja lootnud suuresti Luka Doncicile, kes, vaatamata noorusele, on julgelt liidriohjad enda kätte võtnud. Sedapuhku oli 20-aastasel sloveenil kehvem viskepäev ja ükski kaheksast teele saadetud kaugviskest korvirõngast ei läbinud. 

Nii paisutaski Clippers teisel poolajal edu mitmel korral enamaks kui 20 punkti ja kohtumine veeretati rahulikult võidusadamasse. 

Võitjate parimana viskas Kawhi Leonard 28 punkti. Teine tähtmängija Paul George toetas teda 26 punkti ja 6 vaheltlõikega. Kodumeeskonna edukaimana tõi ikkagi Doncic 22 silma, kuid patustas ka 7 pallikaotusega. Läti korvpalli au ja uhkuse, Porzingise arvele kogunes kaksikduubel 15 punkti ja 10 lauapalli. 

Tulemused:

  • Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers 99:114
  • Denver Nuggets – Washington Wizards 117:104
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles