FC Flora on sama hea kui Arsenal? Londoni hiid kaotas Frankfurdi Eintrachtile

Postimees Sport
Copy
Eestlastele tuttav Frankfurdi Eintracht skalpeeris eile hilisõhtul Inglismaa suurklubi Arsenali.
Eestlastele tuttav Frankfurdi Eintracht skalpeeris eile hilisõhtul Inglismaa suurklubi Arsenali. Foto: ANDY RAIN/EPA

Eilne Euroopa liiga õhtu polnud Inglismaa suurklubidele just kiita: Manchester United komistas Astana vastu, Wolverhampton Wanderers mängis maha kaheväravalise edu ning tagatipuks murdis sakslaste Frankfurdi Eintracht Londoni Arsenali.

Kui United sõitis kasahhide suurklubile külla ülimalt noore koosseisuga ja naaseb koju 1:2 kaotusega, siis ülejäänud kaks inglaste vutisatsi oli esindatud täies koosseisus.

Wolverhampton tegi SC Braga vastu võõrsil mängides hea esimese poolaja, rabeledes kiirest avaväravast veelgi kiiremini välja. 35. minutiks säras Portugali tiimi kodustaadionil Wolves'i 3:1 eduseis. Juhtpositsiooni tagasid Raul Jimeneze, Matt Doherty ja Adama Traore tabamused.

Teises vaatuses oli Inglismaa meeskond hoopiski teise näoga ning miski ei tahtnud välja tulla. Braga pallurid ei saanud tuliste fännide silmade all sellist kinki käest lasta ja pigistasid välja 3:3 viigi. Matši sangariteks kerkisid seekord Andre Horta, Paulinho ning Fransergio.

Frankfurdi Eintracht, kes madistas suvel ka Tallinnas kohaliku FC Floraga, sai magusa triumfi Londoni Arsenali üle. Lõvikoopana tuntud Emirates Stadium'i poolehoid jäi Kahuritele (Arsenali hüüdnimi) seekord napiks ja Saksa klubi rullis ennast Inglismaa ametivendadest seisuga 2:1 üle. Võitjate poolelt pani kahel korral väravavõrgu sahisema Daichi Kamada, Arsenali lohutajaks oli nende peamine ründetuus Pierre Emerick Aubameyang.

Mäletatavasti kaotas ka Eesti meister Flora sakslastele kahes Euroopa liiga eelringis toimunud vastasseisus 1:2, seega võiks pooleldi naljaga järeldada, et Maarjamaa gigant on sama hea kui Arsenal.

Wolverhamptoni alagrupp:

Foto: uefa.com

Arsenali alagrupp:

Foto: uefa.com

Teiste tulemustega saad tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles