Järelvaadatav: Tartu Bigbank alistas ülikindlalt Jelgava

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas Tartu Bigbank 3:0 (25:20, 25:16, 25:17) Jelgava Biolari.

Tartu meeskonna resultatiivseimaks kerkis 16 punktiga (+9) Märt Tammearu, 12 punkti (+6) panustas Curtis Stockton. Tartu vastuvõtt ja rünnak olid mõlemad 63%, blokist teeniti 8 punkti ja servil löödi 10 ässa (eksiti 7 pallingul). Jelgava kasuks tõi 9 punkti (+6) Karlis Pauls Levinskis, Jelgava vastuvõtt oli 33%, rünnakuid lahendati 38-protsendiliselt, blokipunkte kogunes 4 ja servipunkte 2 (tehti 8 viga).

Enne mängu:

Tartu on hooaega alustanud küllaltki võimsalt, sest enne tänast on kogutud tabelisse seitse võitu ja kaks kaotust, mis annab neile kolmanda koha. Tartu on ainsad kaotused on tulnud teise Eesti meeskonna Saaremaa vastu ning just Saaremaa peataski tartlaste seitsmemängulise võiduseeria. 

Külalised Jelgavast säärast edu Balti liigas pole näidanud. Üheksa meeskonna seas hoitakse hetkel kaheksandat positsiooni, olles kogunud üheksa mänguga kaks võitu. Lätlastel on käsil keerulised ajad, sest neil on hädasti tarvis lõpetada käimasolev 6-mänguline kaotusteseeria. Viimane võit pärineb 13. oktoobrist, kui 3:2 olid üle TalTechi meeskonnast. 

Tartu ja Jelgava on korra vastamisi olnud ka tänavu ning Lätis peetud kohtumises võttis Tartu kindla 3:1 võidu. Tänane heitlus peetakse Tartu Ülikooli spordihoones. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles