Rakvere Tarvas teenis Lätist väärt võidu

Postimees Sport
Copy
27NOVEMBER2017, Lääne-Virumaa,TALLINN
RAIN VEIDEMAN
Fotol: KORVPALL, EESTI-SUURBRITANNIA MM-VALIKMÄNG, EESTI KORVPALLIKOONDIS
27NOVEMBER2017, Lääne-Virumaa,TALLINN RAIN VEIDEMAN Fotol: KORVPALL, EESTI-SUURBRITANNIA MM-VALIKMÄNG, EESTI KORVPALLIKOONDIS Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti-Läti korvpalliliigas alistas Rakvere Tarvas võõrsil  86:78 Läti Ülikooli.

Rakvere asus avaveerandi keskpaigas 15:9 juhtima ning võitis veerandaja 23:20. Teisel neljandikul suutis Läti Ülikool mängu viigistada ning ka 30:28 ette minna. Rakvere vastas 8:2 spurdiga ning Renato Lindmetsa korv tagas  esimese poolaja võidu (44:38).

Neli minutit pärast kolmanda veerandaja algust õnnestus võõrustajatel vahe vähendada ühepunktiliseks. Rain Veideman, Tormi Niitsi ja Kristo Saage korvide järel pääses Rakvere siiski kolmanda neljandiku lõpus taas üheksa punkti ette  Neljandal veerandajal pääses Rakvere lausa 76:60 juhtima, kuid Läti Ülikool tegi seejärel 10:2 vahespurdi ja tõi põnevuse mängu tagasi. Rakvere vastas omakorda 8:2  spurdiga ja  kodumeeskond enam ohtlikuks ei osutunud.

Rain Veideman viskas Rakvere kasuks 26 punkti, võttis 4 lauapalli ja andis 7 korvisöötu. Kristo Saage lisas 14 punkti ning Renato Lindmets tegi kaksikduubli 12 punkti ja 11 lauapalliga. 

Renars Birkans oli Läti Ülikooli resultatiivseim 15 punkti, 6 lauapalli ja 6 korvisööduga. Karlis Zunda lisas 14 silma ja 6 lauapalli ning Artis Arnitis tõi 13 punkti. 

Tarvas jätkab tabelis kuue võidu ja viie kaotusega kuuendal kohal. Läti Ülikool jätkab kahe võidu ja kaheksa kaotusega eelviimasel kohal.

Teises õhtuses mängus kaotas Valga-Valka/Maks&Moorits 86:100 Valmierale ja jätkab liigas võiduta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles