Pep Guardiola avaldas Manchester City plaanid talviseks üleminekuaknaks

Postimees Sport
Copy
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

Valitseva Inglismaa jalgpallimeistri Manchester City peatreener Pep Guardiola avaldas, et talvises üleminekuaknas ta meeskonda täiendusi ei oota.

City ei ole viimases seitsmes mängus suutnud enda väravat puutumatuna hoida ning Liverpoolist jäädakse maha juba 11 punktiga. Kõneainet on pakkunud Guardiola otsus mängitada keskkaitses brasiillast Fernandinhot, kes varem keskväljal tegutses.

«Mulle väga meeldib Fernandinho mäng sel positsioonil. Mina eelistan teda näha keskkaitses. Seetõttu ta seal mängibki,» selgitas Guardiola. 

Valitsevate meistrite keskkaitses on aga meeste puudus. Suvel lahkus klubist endine kapten Vincent Kompany, vigastusega on väljas Aymeric Laporte. Põhikeskkaitsjaid Nicolas Otamendit ja John Stonesi pole Guardiola koos mängitanud juba alates septembrist. 

Ometigi lubas Guardiola, et talvises ülemikeuaknas kedagi meeskonda ei tooda (sh kaitsesse). «Ma ei taha ühtegi mängijat jaanuaris meeskona juurde tuua,» oli hispaanlane resoluutne.

Lisaks lõppeb 34-aastasel Fernandinhol tulevasel suvel leping Cityga ning seni pole lepingupikendusest midagi kuulda olnud. «Me otsustame nende asjade üle hooaja lõpus. Lähtume sellest, mis järgmist hooaega silmas pidades, on klubi jaoks parim ,» lõpetas Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles