Tottenhamist kinga saanud Pochettino: mul on valikus huvitavaid meeskondi

Postimees Sport
Copy
Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

Endine Tottenhami pealik Mauricio Pochettino kinnitas, et soovib treenerikarjääri Euroopas jätkata ning tal on olemas omad variandid.

47-aastane Pochettino veetis viis ja pool aastat Tottenhami juhendades. Novembris leidis Tottenhami klubi juhtkond, et Pochettino juhendatava meeskonna tulemused eelmise hooaja lõpus ning käimasoleva hooaja alguses pole oodatud tasemel olnud ning nii vallandatakse peatreener. Uueks treeneriks määrati Jose Mourinho.

Pochettino soovib treenerikarjääri jätkata ning loodab uut klubi leida Euroopast. «Minu jaoks on olemas palju väga põnevaid projekte ja huvitavaid meeskondi. Minu soov on jätkata treenerina Euroopas. Praegu võtan korraks aja maha ja vaatan, mis saama hakkab,» rääkis Pochettino Fox Sports Argentinale.

Eelmise hooaja lõpus ei suutnud Tottenham Meistrite liiga finaalis Liverpooli alistada, selle hooaja alguses oldi hädas ka koduliigas, sest Pochettino lahkudes oli meeskond alles 14. kohal. Vaatamata sellele on Pochettino teenetest väidetavalt huvitatud nii Arsenal kui ka Müncheni Bayern.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles