Manchester Unitedi peatreener Solskjaer: ma ei ole oma töökoha pärast mures

Postimees Sport
Copy
Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer.
Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer. Foto: Gerrit van Keulen / EPA

Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer pole vaatamata paljudele vallandamistele Inglismaa kõrgliigas oma töökoha pärast mures.

Sel hooajal on Inglismaa kõrgliigas vallandatud juba mitmeid peatreenereid, Tottenhami peatreener Mauticio Pochettino vallandati novembris, Arsenali peatreener Unai Emery sai sule sappa alles eelmisel nädalal. Peatreenerit on vahetanud ka Watford.

Manchester Unitedi hooaja algus on olnud taas klubi fännidele ning juhtkonnale pettumust pakkuv, sest 14 kohtumisega on kogutud vaid 18 punkti, mis on klubi jaoks halvim hooaja algus viimase 31 aasta jooksul.

Solskjaer väitis aga BBC-le, et tema oma töökoha pärast muret ei tunne: «Mina keskendun oma tööle. Valmistun järgmisteks mängudeks ning panen klubi juhtkonnaga paika pikemat plaani. Muidugi ei ole meeldiv näha oma ametivendi tööd kaotamas, aga mina ise oma koha pärast Unitedis ei muretse.»

«Meie suurim mure on see, et me ei suuda kohtumisi võita, meil on liiga palju viike. Palju viigiga lõppenud mänge olid väga võidetavad. Jalgpall on tulemustel põhinev spordiala, ma pole praeguse seisu üle õnnelik ja tean, et meil tuleb paremini mängima hakata,» kinnitas Solskjaer.

United kohtub kolmapäeval Inglismaa kõrgliigas Tottenhamiga, kelle peatreeneriks on endine Unitedi juhendaja Jose Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles