Vaatamata MM-sarjast taandumisele võivad Citroeni WRC masinad uuel aastal võistlustules olla

Postimees Sport
Copy
Citroen C3 WRC 2019. aastal. Sebastien Ogier - Julien Ingrassia.
Citroen C3 WRC 2019. aastal. Sebastien Ogier - Julien Ingrassia. Foto: REPORTER IMAGES / EPA

Citroeni tehasemeeskonna sõnul on lootust nende WRC autosid uuel hooajal sõitmas näha kui jätkub erasõitjatest huvilisi.

Citroeni rallimeeskond on kinnitanud, et nemad uuel hooajal kuskil starti ei tule, jätkatakse vaid WRC2 sarja kuuluva R5 masina arendamist erasõitjatele. Samas kinnitati, et erasõitjad võivad tulla starti ka nende WRC masinatega.

«Ainus võimalus autosid sõitmas näha on see, kui erakliendid need ära ostavad või rendivad. Praegu ei ole meil selle kohta mingisugust infot jagada. Kõik on võimalik, kaalume varianti oma autosid rentida või maha müüa,» kinnitas meeskonna pealik Pierre Budar Autospordile.

Budar kinnitas, et sarjast lahkumine ei tulnud nende jaoks kergelt ning uuel hooajal oleks olnud ka auto tunduvalt kiirem: «Olen veendunud, et uuel hooajal oleksime palju paremad olnud. Uuenenud autoga oleks saanud tiitli nimel võidu sõita, seda näitasid testid.»

Citroeni meeskond lahkus WRC sarjas pärast Sebastien Ogier' otsust vahetada meeskonda ning minna Toyotasse sõitma. Citroeni meeskonna sõnul polnud neil meeskonda võtta ühtegi sõitjat, kes tiitli nimel sõita oleks suutnud ja seetõttu otsustati ka WRC sarjast taanduda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles