Anthony Joshua: olen Ruizi jaoks liiga heas vormis

Postimees Sport
Copy
Poksi raskekaalu maailmameister Andy Ruiz Jr. (vasakul) ja Anthony Joshua 5. septembril kordusmatši pressikonverentsil New Yorgis.
Poksi raskekaalu maailmameister Andy Ruiz Jr. (vasakul) ja Anthony Joshua 5. septembril kordusmatši pressikonverentsil New Yorgis. Foto: BRYAN R. SMITH/AFP

Briti raskekaalu poksija Anthony Joshua rääkis, et on teinud enne 7. detsembril Diriyahis peetavat MM-tiitli kordusmatši Andy Ruiz juuniori vastu mitmeid muudatusi.

«Olen olnud meediakärast eemal ning valmistunud matšiks. Mul on olnud aega kaotust Ruizile analüüsida ja eelseisvaks lahinguks sisse viia taktikalisi muudatusi,» rääkis Joshua Sky Sportsile.

«Sellest tuleb maraton, mitte sprint ja võidan mina! Tähtis on matši käiku kontrollida. Tean kui hea ma olen. Minu elu on pühendatud poksile, seega minu võit ei saa olema kindlasti mingi üllatus. Hoian pea külma ja jalad maas. Tean milleks ma võimeline olen, tähtis on see 36 minuti jooksul realiseerida,» sõnas Joshua.

Andy Ruiz Jr ja Anthony Joshua poksi raskekaalu MM-tiitlite (IBF, WBA, WBO ja IBO) kordusmatš on juba sel laupäeval, 7. detsembril Saudi Araabias Abu Dhabi lähistel Diriyahis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles