Cagliari edu peaarhitekt: meeskond töötab hästi, aga peame paremaks saama

Kris Ilves
, reporter
Copy
Cagliari edu peaarhitekt Radja Nainggolan.
Cagliari edu peaarhitekt Radja Nainggolan. Foto: www.imagephotoagency.it.... via www.imago-images.de/imago images/Gribaudi/ImagePhoto

Kui kolmandik hooajast on selja taga, jagab Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Itaalia jalgpalli meistriliigas neljandat kohta. Cagliari keskväljamootori Radja Nainggolan sõnul on meeskond ideaalilähedases seisus.

«Meil on 28 punkti. Unistamine pole kindlasti halb asi, kuid samal ajal peame jalad maa peal hoidma, sest mängida on veel palju ja ees ootavad rasked mängud,» lausus Nainggolan esmaspäeval pärast dramaatilist võidumängu Sampdoria vastu, vahendab klubi kodulehekülg.

Ta lisas: «Klubi president on teinud suuri investeeringud, kuid meeskond, kes proovib teha sammu järgmisele tasemele, eksib aeg-ajalt. Tugevad on ka meie vastased, kellel on tasemel ja kogemustega mängijad. Meil on entusiasmi. Teeme fantastilist hooaega ja naudime seda.»

31-aastane Nainggolan mängib Cagliaris laenulepingu alusel, tema mängijaõigused kuuluvad Milano Interile. Ta on 11 mänguga löönud neli väravat ja andnud viis resultatiivset söötu. «Ma toon meeskonda kogemusi. Meie meeskond on segu huvitavatest noortest ja kogenud meestest. Teame, et meil on vaja paremaks saada, kuid meeskond töötab hästi ja seda näitavad ka tulemused.»

14 mänguga 28 punkti kogunud Cagliari jagab liigatabelis AS Romaga neljandat kohta. Eespool on Inter (37 punkti), valitsev meister Torino Juventus (36) ja Rooma Lazio (30). Cagliari mängib eeloleval pühapäeval võõrsil Sassuologa, kohtumist näeb algusega kell 15.55 Kanal 12 ja Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles