Rapla pani võimas viimase veerandiga kaotusteseeriale punkti, TalTech ja Tartu tunnistasid lätlaste paremust

Karl-Joosep Küngas
Copy
Indrek Kajupank
Indrek Kajupank Foto: Siim Solman

Eesti-Läti ühisliigas peeti kolm kohtumist ning kaasahaaravaimas vastasseisus võõrustas Rapla külla sõitnud Pärnu meeskonda. Pingelises lahingus sai otsustavaks kodumeeskonna võimas viimane veerandaeg, mille tulemusena võeti 86:68 võit. 

Kohtumist Rapla Sadolini spordihoones alustas paremini Pärnu, kes Lauris Blausi ja Siim Posti vedamisel väikese edu sisse tegid. Kui avaveerandi võitis Pärnu 24:20, siis poolajaks oli nende edu kahanenud kolmele punktile. 

Teisele poolajale tulid Rapla mängumehed hoopis teise hingamisega ning just eriti kaitses näidati agressiivsust, mis avapoolajal puudus. Rapla lasi Pärnul teisel veerandil visata ainult 9 punkti ja ka viimase veerandi 17 polnud halb number. 

Kui enne viimast veerandit suutis Rapla punktilise eduseisu kätte võidelda, siis lõpp oli täielik jõudemostratsioon. Tabati nii kaugelt kui ka lähedalt ning nii võetigi 18-punktiline võit, millega lõpetati viiemänguline kaotusteseeria. 

Täna viskas üleplatsimehena Rapla poolelt Indrek Kajupank 25 punkti, talle oli toeks Devaugntah Williams 20 silmaga. Pärnu poolelt jõudsid kahekohalise punktisummani Lauris Blaus 19 ja Siim Post 10 punktiga. Eestlane lisas kontosse ka 15 korvisöötu. 

Teised kohtumised:

  • Liepaja - Tartu Ülikool 93:87
  • Läti Ülikool - TalTech 71:63
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles