Old Traffordile naasnud Mourinho lahkus mõru kaotusega (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tottenhami peatreener Jose Mourinho ja mängukangelane Marcus Rashford.
Tottenhami peatreener Jose Mourinho ja mängukangelane Marcus Rashford. Foto: Rui Vieira/AP

Manchester United võõrustas kodusel Old Traffordil Tottenham Hotspuri, kelle lootsiks teatavasti Unitedi ekspeatreener Jose Mourinho. Kaasahaaravas lahingus võttis kodumeeskond Marcus Rashfordi väravatest 2:1 võidu. 

Inglismaa kõrgliiga 15. voorus kohtusid omavahel kaks suurklubi Manchester United ja Tottenham Hotspur. Enne kohtumist polnud kummagi klubi tabeliseis kiita, kui Tottenham paiknes 6. kohal, siis United asus 10. tabelireal. 

Koduväljakul pallinud United alustas kohe väga võimsalt. Juba kuuendal minutil mängiti pall ründealas Marcus Rashfordile, kes meisterlikult palli posti põrkest väravasse toimetas. 

Tottenham ei toimunud kiirest avaväravast ja jäädi Unitedi noorte ründajate surve alla. Õige pea leiti karistusalast taas Rashford üles, kes kohe palli värava suunas lõi ning ainult väravavaht Paulo Gazzaniga tõrje päästis Tottenhami halvimast, sest temast lendas pall põiklatti. 

Poolajalõpp kuulus siiski külalistele, kes alles 39. minutil oma esimese korraliku rünnaku ülesehitasid. David de Gea'st karistusalasse põrkunud palli võttis oskuslikult omaks Dele Alli, kes kaitsjate pead sassi ajas ning mänguseisu viigistas. 

Teine poolaeg algas täpselt nagu esimenegi. Juba 49. minutil võeti trahvikastis maha mängu parimaks tunnistatud Rashford ja kohtunikul ei jäänud midagi muud üle, kui penati Unitedile vilistada. Noor inglane läks ise ka seda realiseerima ning enesekindlalt ka sellega hakkama sai. 

Tottenham püüdis kuni lõpuvileni mänguseisu taaskord viigistada, kuid midagi väga ohtliku tekitada ei suudetud. Nii lahkuski Jose Mourinho taas Old Traffordilt noruspäi, sest jällegi tuli tema meeskonnal kaotusekibedust maitsta. 

United tõusis tänase võiduga liigatabelis 6. kohale, olles 15 mängus kogunud 21 punkti. Tottenham langes 8. positsioonile, neil koos 20 punkti. Tabeliliidrina jätkab Liverpool, kes püsib endiselt kaotuseta ja neil koos 43 punkti. 

Tänased tulemused: 

  • Londoni Chelsea - Aston Villa 2:1
  • Leicester - Watford 2:0
  • Manchester United - Tottenham 2:1
  • Southampton - Norwich 2:1
  • Wolverhampton Wanderers - West Ham 2:0
  • Liverpool - Everton 5:2
 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles