Zlatani palgasoov võib üleminekule AC Milani saatuslikuks saada

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis. Foto: ALBERTO LINGRIA/AFP

Jalgpalluri Zlatan Ibrahimovici üleminek Itaalia meistriliiga klubisse AC Milan polegi veel nii kindel kui vahepeal tundus. Nimelt võib asja katki jätta rootslase kõrge palgasoov.

ESPN kirjutab, et üleminek seisab praegu AC Milani taga. Iseenesest pole asjaga ka kiiret, sest ennegi Milanis mänginud Ibrahimovici leping Los Angeles Galaxyga kehtib kuni 31. detsembrini.

Samas ei ole Ibrahimovici üleminek Milani kooskõlas Itaalia klubi üleminekustrateegiaga. Nimelt on Milan võtnud endale selge suunitluse tuua klubisse alla 25-aastaseid mängijaid. Ibrahimovicil on vanust juba 38 aastat.

Kõige suurem ohustaja ülemineku osas on Ibrahimovici palgasoov. Karjääri jooksul 116 kohtumist Rootsi koondises mänginud ründaja nõuab 230 000 euro suurust nädalapalka, mis on AC Milani jaoks liig.

Küll aga oleks Ibrahimovic Milanile vajalik täiendus. Klubi vajab eesliini väravaid lüüa oskavat ründajat, sest Rafael Leao ja Krzysztof Piatek pole sel hooajal end käima saanud. Ka turunduslikult oleks Ibrahimovici üleminek Milanile kasulik.

Ibrahimovic mängis aastatel 2010–2012 Milani eest kokku 85 mängus ning lõi 56 väravat. Koos Milaniga võideti esimesel hooajal Itaalia meistritiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles