Leclerc sõidaks meeleldi Hamiltoniga ühes tiimis

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Charles Leclerc
Charles Leclerc Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Ferrari vormel 1 sõitja Charles Leclerc näeks meeldeldi enda meeskonnakaaslasena kuuekordset maailmameistrit Lewis Hamiltoni.

Hamiltoni leping Mercedesega lõppeb järgmise hooaja järel. Pärast hooaja viimast etappi Abu Dhabis hakati Hamiltoni tulevikku aina valjemalt seostama Ferrariga. Väidetavalt olla Hamilton isegi Ferrari esimehe John Elkanniga sel aasta ühise laua taga istunud.

Ka Ferrari vormel 1 meeskonna pealik Mattia Binotto lisas kuuljuttudele hoogu juurde. Ta ütles, et tal on hea meel, sest Hamilton on 2021. aastaks saadaval.

Leclerc näeks Hamiltoni hea meelega oma meeskonnakaaslasena. «Ta on siia teretulnud. Mul oli tänavu suur au sõita Sebastian Vetteli kõrval, kes on neljakordne maailmameister. Õppisin temalt palju. Meistritelt on alati midagi õppida. Seega jah, mul poleks tema liitumise vastu midagi.»

Paljude sõitjate leping meeskondadega lõppeb 2020. aasta järel, nende hulgas ka Vetteli oma. Leclerc suutis sel hooajal Vettelit hooaja lõikes 24 punktiga edestada. Temast sai esimene Vetteli meeskonnakaaslane pärast Daniel Ricciardot 2014. aastal, kes on suutnud meeskonnasiseses konkurendis sakslasest kiirem olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles