Edulugu jätkub: superhoos Leicester City pikendas peatreeneriga lepingut

Postimees Sport
Copy
Brendan Rodgers (vasakul) ja Leicesteri ründestaar Jamie Vardy.
Brendan Rodgers (vasakul) ja Leicesteri ründestaar Jamie Vardy. Foto: Darren Staples/Sportimage/PA Images

2016. aastal Inglismaa kõrgliiga võitnud Leicester City pikendas peatreener Brendan Rodgersiga lepingut. Ühtlasi said lõpu ka jutud, mis seostasid meest Londoni Arsenaliga.

46-aastane Rodgers liitus Leicesteriga selle aasta veebruaris, kui otsustas edukale Glasgow Celticu perioodile joone alla tõmmata. Kolme aasta jooksul suutis kogenud loots Šotimaal võita lausa seitse erinevat trofeed.

Põhja-Iirimaa kodanik on tänavusel hooajal enda hoolealustega tegemas suurepärast algust, sest 15. vooru järel hoitakse Premier League'is teist positsiooni. Viimasest seitsmest matšist on nopitud kõik võidud, mis tähistab meeskonna ajaloos rekordi kordamist.

«Otsustasin Leicesterisse tulla seepärast, et nende visioonid ning väärtused klappisid suuresti minu omadega. Samuti suutsin tol hetkel jagada enda kogemusi ja oskuseid terve tiimga,» sõnas Rodgers.

Nüüd on ka kindel, et Londoni Arsenal peab juhendaja otsinguid jätkama, sest paljude spekulatsioonide kohaselt oli just endine Liverpooli ninamees see, kes oleks pidanud täitma Unai Emeryst tühjaks jäänud koha.

Inglismaa imeklubi saab eduteed jätkata juba tuleval pühapäeval, kui võõrsil minnakse vastamisi Aston Villaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles