Pavel Marin siirdus Viljandi Tuleviku ridadesse

Toimetas Ville Arike
Copy
Pavel Marin.
Pavel Marin. Foto: Viljandi Tulevik

Jalgpalli meistriliigas mängiv Viljandi Tuleviku meeskond täiendas ridu seni FCI Levadias leiba teeninud poolkaitsja Pavel Mariniga.

«Tundsin peatreeneri ja klubi usaldust ning nägin nende selget visiooni meie koostöö kohta. Mul oli mitu pakkumist nii Eesti klubidelt kui ka välismaalt ning kui palusin aega, et saaksin kõigi pakkumistega tegeleda, oldi Viljandis nõus ootama,» rääkis arin Tuleviku pressiteenistuse vahendusel.

Marini sõnul langetas ta otsuse Tulevikuga liitumise kasuks sisetunde ajel. «Pärast pikki vestlusi peatreeneri ning oma perega mõistsin, et kõigist pakkumistest on just Viljandi oma see, mis mul silmad põlema paneb. Näen, et mind hinnatakse ja nähakse Tulevikus rollis, kus saan mängulist vabadust, samas olulise rolli meeskonnas ja rohkelt mänguminuteid. See kõik on mulle väga oluline, nagu ka see, et mu pisitütrel on Viljandis hea ja turvaline kasvada. Ootan hooaja algust juba kannatamatult ning usun, et teeme Tulevikuga ilusa hooaja ja rõõmustame oma arvukaid poolehoidjaid.»

Klubi juhi Raiko Mutle sõnul püstitati juhtkonnas uueks hooajaks esindusmeeskonna komplekteerimisel kaks peamist eesmärki: säilitada olemasolev tuumik oma mängijate näol ning lisaks tuua teatavatele positsioonidele tugevaid täiendusi.

«Nii-öelda oma poistest koosnenud tuumik on tänaseks paigas, Sander Kapperi (mängis viimati Tartu Tammekas - toim) kojutoomisest teatasime eile. Paveli tulek on järjekordne näide sellest, et soovime kõrgliigas tegusid teha. Tema kvaliteet ja kogemused loovad selleks selged eeldused. Paveli enda soov just meiega liituda on aga meie tehtava töö kvaliteedi tõestuseks ja tunnustuseks,» kõneles Mutle.

Marin esindas Levadiat 2013. aastast tänavuseni. Lõppenud hooajal sai ta kirja 28 mängu, milles lõi kaks väravat ja andis kuus väravasöötu, kuid enamasti sekkus vahetusest.

Eesti koondise eest on Marin pidanud üheksa mängu ning löönud ühe värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles