Itaalia meedia: legendaarne peatreener saab pärast tänast Meistrite liigat sule sappa

Postimees Sport
Copy
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti Foto: Salvatore Laporta/KONTROLAB / IP/PA Images

Napoli jalgpalliklubi võõrustab täna Meistrite liigas Genki. Kui Itaalia klubi võidab, on nad igal juhul taganud koha play-offis. Ometi väidab Itaalia meedia, et tänane mäng jääb peatreener Carlo Ancelottile viimaseks. 

Itaallase asemele plaanitakse tuua meeskonna etteotsa endine Itaalia koondislane Gennaro Gattuso, kirjutavad La Repubblica, Il Mattino, CalcioNapoli24 kui ka La Gazzetta dello Sport.

Kuigi Napoli pole Meistrite liigas veel ühtegi mängu kaotanud, ollakse raskustes koduses liigas. Pärast 15. vooru paiknetakse koduses Serie A-s alles seitsmendal kohal, jäädes liider Milano Interist maha juba 17 punktiga.

Carlo Ancelotti on üks jalgpallimaailma muljetavaldama CVga treeneritest. 60-aastane itaallane on juhendanud varasemalt näiteks AC Milani, Torino Juventust, Londoni Chelseat, Paris Saint-Germaini, Madridi Reali ja Müncheni Bayernit.

Ancelotti on tulnud ka kolm korda Meistrite liiga võitjaks (kaks korda Milaniga ja korra Realiga). Napoli tüüri juurde siirdus ta 2018. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles