Eesti kohtunikud teenindavad Kalju konkurentsist lülitanud Luksemburgi meisterklubi kohtumist

Toimetas Kris Ilves
Copy
Jalgpallikohtunik Kristo Tohver.
Jalgpallikohtunik Kristo Tohver. Foto: MICHAL CHWIEDUK via www.imago-images.de/imago images/Newspix

Eesti kohtunikebrigaad teenindab neljapäeval Euroopa liiga alagrupiturniiri kohtumist Karabahh (Aserbaidžaan) – Dudelange (Luksemburg).

Aserbaidžaani pealinnas Bakuus toimuva mängu peakohtunik on Kristo Tohver, keda abistavad Silver Kõiv ja Sten Klaasen. Neljas kohtunik on Juri Frischer.

Karabahh ja Dudelange kuuluvad Euroopa liigas A-alagruppi, kus on kaks play-off’i edasipääsejat selgunud: Sevilla (15 punkti) ja Nikosia APOEL (7). Karabahh asub nelja punktiga kolmandal ja Dudelange kolme silmaga neljandal kohal.

Siinkohal on paslik mainida, et valitsev Luksemburgi meister Dudelange alistas teel Euroopa liiga alagrupiturniirile kolmanads eelringis Nõmme Kalju kahe mängu kokkuvõttes 4:1 (kodus 3:1, võõrsil 1:0).

Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk on samal päeval kohtunike vaatleja Šveitsis, kus kohtuvad Basel (Šveits) ja Trabzonspor (Türgi). Mängu kohtunikud tulevad Põhja-Makedooniast eesotsas Aleksandar Stavreviga.

Oleg Harlamov on neljapäeval UEFA delegaadiks Saksamaal, kus lähevad vastamisi Wolfsburg (Saksamaa) ja Saint-Étienne (Prantsusmaa).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles