Räime ja Vahtra rattaklubi esitles uut World Touri meeskonda

Postimees Sport
Copy
Mihkel Räime võidukas finiš
Mihkel Räime võidukas finiš Foto: Eesti Maanteeratturite koondis

Mihkel Räime ja Norman Vahtra tööandja Israel Cycling Academy esitles Tel Avivis toimunud presentatsioonil uut nime ja meeskonda. Paar päeva tagasi sai eestlaste meeskond Rahvusvaheline Jalgratturite Liit ametliku kinnituse, et meeskond on kolmeks järgnevaks hooajaks vastu võetud World Touri. Klubi uus ametlik nimi on Israel Start-Up Nation, kuhu kuulub 30 ratturit.

«Uus hooaeg tuleb kindlasti põnev, sest tiimis on palju uut verd nii sõitjate kui teenindava personali näol. Lisandud on mõned maailma tippratturid nagu Dan Martin ja Andre Greipel, kes on väga kogenud ja oma karjääri jooksul palju saavutanud ning nendelt on kindlasti palju õppida. Muutunud on ka varustus, mis annab lootust senisest paremaks hooajaks. Laagris tehtud arstlikud uuringud andsid kinnitust, et tervis ja süda on korras ning võib julgelt uuele hooajale vastu minna.

Minu võistluskalender algab Austraalias, kus osalen 30. jaanuar-2. veebruar toimuval võidusõidul Race Torquay. Nüüd peab ainult korralikult treenima, et jõuda ettenähtud ajaks heasse vormi,» kommenteeris juba viiendat hooaega samas klubis alustav Räim.

«Esmamulje klubist on väga hea. Kõikide klubikaaslastega pole jõudnud veel tutvuda, aga kõik sõitjad tunduvad väga sümpaatsed ja teenindav personal on väga abivalmis ning professionaalne. Uue kogemusena tooksin välja põhjaliku psühholoogilise uuringu, tänu millele sain teada, kuidas oma nõrgemaid kohti järele aidata ja kuidas oma tugevusi tulevikus nende asemel kasutada.

Minu esimene võistlus on 26. jaanuaril Argentiinas algav velotuur Vuelta a San Juan Internacional, peale seda peaks olema Tour de la Provence ja siis Tour of Hainan,» võttis Vahtra esmamuljed kokku.

Hetkel pole ühtegi võidusõitu Eestis kinnitatud, aga on võimalus, et Israel Start-Up Nation osaleb taas mai lõpus toimuval velotuuril Tour of Estonia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles