Prantsusmaa vanameistrit ootab ees pikk vigastuspaus

Postimees Sport
Copy
Frank Ribery.
Frank Ribery. Foto: www.imagephotoagency.it.... via www.imago-images.de/imago images/Gribaudi/ImagePhoto

Itaalia kõrgliigas mängiv Fiorentina jalgpalliklubi teatas pressiteenistuse vahendusel, et nende meeskonna liider Frank Ribery läheb hüppeliigese vigastuse tõttu operatsioonilauale ning peab maha pidama mitmekuulise pausi.

36-aastane Ribery sai tõsise trauma 30. novembril, kui sattus lähikontakti Lecce meeskonna mängija Panagiotis Tachtsidisega. Pärast olukorda polnud endine Prantsusmaa koondislane enam võimeline jätkama ja pidi kohtumise pooleli jätma.

«Selleks, et probleem võimalikult efektiivselt lahendada, vajab Frank operatsiooni. See viiakse läbi lähitundide jooksul,» seisis Fiorentina ametlikus teadaandes. «Pärast protseduuri on võimalik teatada esialgne aeg, millal Ribery saab naasta.»

Mitmel pool Itaalia meedias spekuleeritakse, et kunagise Müncheni Bayerni supertähe vigastuspaus võib minimaalselt kujuneda kahe kuu pikkuseks.

Fiorentina paikneb koduses Seria A-s 13. positsioonil, relegatsioonist lahutab neid kõigest viis punkti. Ribery, kes liitus klubiga sel suvel, on üheksa vastasseisuga löönud kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles