Inglise poksipromootor: Ruiz oli nagu elevant portselanipoes

Postimees Sport
Copy
Andy Ruiz Jr.
Andy Ruiz Jr. Foto: Valery Sharifulin/Valery Sharifulin/TASS

Inglismaa poksipromootor Frank Warren on järjekordne kriitik, kes võttis sõna Andy Ruiz juuniori vormi üle võitluses Anthony Joshuaga.

Warreni sõnul langes Ruiz pärast esimest matši luksusesse ja mugavustsooni, mis kulmineerus pool aastat hiljem tiitlikaotuste ja valusa lüüasaamisega. «Ta oli nagu elevant portselanipoes,» põrutas inglane teravalt. 

«Andy Ruiz tegi häbi eelkõige iseendale, kuid samal ajal ka tervele poksimaailmale, sest ei võtnud nii suurt vastasseisu tõsiselt ja lasi ennast käest ära. See, et sa kuulud raskekaalu, ei luba sul viilida sportlikest aspektidest.»

«Juba eelmine kord paistis ta silma ülekaaluga, kuid seekord oli asi ikka täiesti naeruväärne. Kaalumisel kergitasid kõik kulme, kui Ruiz kaalule astus ning Joshual oli tõenäoliselt päris raske tema nägu tabada, sest kõik oli justkui ühtlane rasvamass,» jätkas Warren tõsiste sõnadega.

«Saime lõppkokkuvõttes näha maailmameistrit, kes andis põhimõtteliselt enne kohtumist alla. Selle tõttu kannatas kogu spektaakel ning Ruiz on peamine süüdlane, kellel polnud julgust Joshuale vastu astuda.»

Pärast lüüasaamist tunnistas Mehhiko juurtega Ameerika poksija samuti, et keskendus trenni asemel hoopiski muudele asjadele. «Ma sõin kõike, mis ette juhtus. Pidutsesin palju ja lubasin rohkem Coronasid (õlu), kui oleksin pidanud,» rääkis Ruiz. Siiski andis ta märku, et kolmanda kohtumise korral suudaks ta ennast elu parimasse vormi viia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles