Taaramäe jõulud: verivorst John McClane’i seltsis

Oliver Lomp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe jõulude ajal Tartus
Rein Taaramäe jõulude ajal Tartus Foto: Erakogu

Muheda sulesepana tuntud Eesti parim jalgrattur Rein Taaramäe kirjutas rattaproffide blogis, kuidas ta nautis üle pika aja jõulude ajal kodus olemist.

«Jõulud peetud? Minul on. Tore oli! Pole juba mitu aastat korralikku eestimaist verivorsti ja kapsast söönud ning ka «Visa Hinge» ja «Üksinda Kodus» filme pole viimased paar aastat näinud,» kirjutas rattaäss.

«Pole ka 31.12 korralikku saluuti paari aasta vältel silmanud, kuna olen lihtsalt kogu aeg Prantsusmaal vedelenud ning siinkohal võib raketilaskmise auhinna juba ette eestlastele ära anda.

Meie inimesed lasevad isegi jaanipäeval rohkem kõmakat vastu taevast kui konnakad (prantslaste hüüdnimi, mis tuleneb nende rahvusroast, konnadest – toim.) aastavahetusel. Jõuluvea juba parandasin – sõin verivorsti John McClane'i (kunagise kassahiti Visa Hing peategelane – toim.) seltsis. 31.12 anname aga vanale aastale tuld ning võtame uue kenasti vastu.

Pärast pidustusi lendan aga 1. jaanuaril Monacosse. Soovin kõikidele sõpradele ning fännidele super-toredat ning ohutut vana-aasta lõppu ning uue algust ja tagant järele häid jõule ka! Ka mitte-fännidele ning vaenlastele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles