Tippagent: Ronaldo lõpetab karjääri Juventuses

Postimees Sport
Copy
Jorge Mendes (vasakul) ja Cristiano Ronaldo.
Jorge Mendes (vasakul) ja Cristiano Ronaldo. Foto: PABLOGARCIA/MARCA/SIPA/PABLOGARCIA/MARCA/SIPA

Portugali jalgpallitähe Cristiano Ronaldo agent Jorge Mendes sõnas, et tema klient lõpetab karjääri suure tõenäosusega Torino Juventuse meeskonnas. 

Ronaldo liitus Itaalia valitseva tšempioniga 2018. aastal, enne seda veetis ta üheksa edukat hooaega Real Madridi ridades. Hispaanias oldud aja jooksul kostitas ta vastaseid hullumeelse 450 väravaga.

Debüütaastal kirjutati Portugali ründemasina arvele 43 kohtumist nig 28 tabamust. Lisaks isiklikule heale hoole aitas Ronaldo Juventusel võita 35. Seria A trofee ja kaheksanda Saapamaa superkarika tiitli.

Olgugi, et novembris lahvatas väiksemat sorti draama, kus portugallase ja Torino gigandi peatreeneri Mauricio Sarri vahel tekkisid tugevad lahkarvamused, sest viimane võttis jalgpalluri AC Milani vastu vahetusse, on Mendese sõnade kohaselt Ronaldo õnnelik. «See on täiesti reaalne, et ta võib karjääri Juventuses lõpetada. Cristiano on Itaalias õnnelik ning teda juhendab suurepärane treener.»

Agendi arvates oli pisut ülekohtune tänavuse Ballon d'Ori lõpptulemus, kus parima tiitel ulatati Lionel Messi kätte. «Ronaldo vääriks selle võitmist vähemalt üle aasta. Kui ta mängiks endiselt Realis, oleks ta kindlasti parimaks valitud.»

«Saan rääkida vaid seda, mida ma tean ja tunnen. Ronaldo muutis jalgpalli ajalugu ja temaga pole mõtet kedagi võrrelda, ta on parim,» lõpetas kuulus mänedžer enda hoolealuse ülistamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles