NBA: leedulase suur mäng lõpetas liider Lakersi võitudejada

Postimees Sport
Copy
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis Foto: ANDY LYONS/AFP

Korvpalliliigas NBA alistas Indiana Pacers läinud öösel läänekonverentsi liidri Los Angeles Lakersi 105:102.

Indianapolises peetud kohtumine möödus punkt-punkti heitluses terve kohtumise vältel ning kumbki meeskond ei pääsenud ette enam kui 10 punktiga. Kui avapoolaega kontrollis Lakers, siis pausi järel haaras juhtohjad pigem Indiana.

Poolteist minutit enne lõppu olid tablool siiski viiginumbrid ja mängu saatus jäi lõpu otsustada. Viimastel rünnakutel näitasid kindlamat kätt Indiana korvpallurid: Malcolm Brogdoni läbiminek ja Domantas Sabonise vabavise viisid võõrustajad 3 punktiga ette. Lakersi poolelt eksisid kaugvisetel nii Lebron James kui ka Rajon Rondo ning Indiana sai napi võidu. 

Võidukas kodumeeskonnas tegi särava partii leedulane Domantas Sabonis. 211 cm pikkume ääremängija sai kirja kaksikduubli, kui kogus 26 punkti ja võttis 10 lauapalli. Myles Turner sekundeeris 16 silma ja 7 lauapalliga.

Lakersi resultatiivsemateks kerkisid Lebron James ja Dwaight Howard, kes tõid mõlemad 20 silma. James sai kätte ka 9 lauapalli ja jagas 9 korvisöötu. Howard paistis silma suurepärase visketabavusega, tabades kõik 10 mängust tehtud viset. 

Lakers jätkab läänekonverentsis 24 võidu ja 4 kaotusega liidripositsioonil. Ühtlasi sai läbi ka Los Angelese klubi 7-mänguline võitudeseeria. Indiana on idakonverentsis 19 võidu ja 9 kaotusega kuues.

Teised tulemused:

Charlotte Hornets – Sacramento Kings  110:102

New York Knicks – Atlanta Hawks 143:120

New Orleans Pelicans – Brooklyn Nets 101:108

Utah Jazz – Orlando Magic 109:102

Los Angeles Clippers – Phoenix Suns 120:99

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles