Barcelona tähtmängija lahkus treeningult, kui kuulis enda pingile jäämisest

Postimees Sport
Copy
Barcelona mängijad vasakult paremale: Lionel Messi, Luis Suarez, Ernesto Valverde,  Jordi Alba ja Arturo Vidal
Barcelona mängijad vasakult paremale: Lionel Messi, Luis Suarez, Ernesto Valverde, Jordi Alba ja Arturo Vidal Foto: Alejandro Garcia/EPA

FC Barcelona jalgpalliklubi poolkaitsja Arturo Vidal tormas treeningult minema, kui kuulis, et ei mahu tänases matšis Madridi Realiga põhikoossisu.

32-aastane Vidal jääb tavaliselt pärast trenni meeskonnakaaslastega pealelööke harjutama, kuid teisipäevase trenni järel lahkus tšiillane kohe, kirjutab ESPN.

Mitmed mängijad olla püüdnud Vidali rahustada, kuid meeskonnakaaslaste lepituskõned vilja ei kandnud.

Tšiillane teatas viimase koondise pausi ajal kodumaa meediale, et ta ei saa Barcelonas piisavalt mänguaega. Kogenud tšiillane lubas klubilt nõuda enda müümist, kui ta ei tunne end meeskonnas piisavalt olulisena.

Vidalil lõppeb Barcelonaga leping pärast järgmist hooaega. Tšiili koondilase vastu on huvi tundunud Milano Interi peatreener Antonio Conte, kes Vidali ka varem juhendanud.

32-aastane poolkaitsja liitus Barcelonaga 2017. aastal ning on jõudnud Kataloonia hiiu eest mängida 70 kohtumises. Hispaania klubi tasus Müncheni Bayernile toona 20 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles