Kurb! Pärnu ei kasutanud võimalust ära ning langes eurosarjast välja

Postimees Sport
Copy
Pärnu võrkpalliklubi meeskond teenis tugevuselt kolmanda eurosarja CEV Challenge Cupi 1/16-finaali avamängus kodusaalis magusa 3:1 võidu Horvaatia tippklubi Kaštela Mladosti Ribola üle.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond teenis tugevuselt kolmanda eurosarja CEV Challenge Cupi 1/16-finaali avamängus kodusaalis magusa 3:1 võidu Horvaatia tippklubi Kaštela Mladosti Ribola üle. Foto: Tairo Lutter

Pärnu Võrkpalliklubi kaotas CEV Challenge Cupi korduskohtumises Horvaatia meeskonnale Kaštela Mladosti Ribolale 1:3 ning otsustavas kuldses geimis 15:17. 

Pärnu alustas kohtumist hästi ning avageimis saadi Kaštelast jagu numbritega 25:23. Seejärel vajas Pärnu edasipääsuks vaid ühte geimi, kuna avakohtumine oli võidetud 3:1. 

Sealt edasi ei suutnud aga Pärnu Kaštelale enam vastu saada. Teise geimi kaotas Pärnu Horvaatia meeskonnale 23:25, kolmanda geimi 19:25 ning neljanda geimi 21:25.

Nii oli küll Kaštela kohtumise 3:1 võitnud, aga edasipääsu otsustas kuldne geim. Kuldses geimis suutis Pärnu korraks ka matšpallini jõuda, kuid oma võimalust ära ei kasutatud ning otsustav geim kaotati 15:17. Ühtlasi langeti nii ka eurosarjast välja.

  

Enne mängu:

Pärnu Võrkpalliklubi suutis kodusaalis näidata üsna ladusat mängu ja peatreener Avo Keelel jagus mängijatele kiidusõnu. «Et kordusmängus edu saavutada, peame vähemalt sama hästi esinema. Tegu on Balkani tiimiga ja ka peatreener lubas mulle juba pärast mängu, et küll nad kodus meile näitavad,» sõnas peatreener.

Pärnu edukaim oli avamängus 22 punktiga (+19) Kristaps Platacs, 18 silma (+14) panustas Taavet Leppik ja 10 punkti (+8) Andrei Gvozdev. Kaštela resultatiivseimana tõi 17 punkti (+16) Ivan Matokovic.

Edasipääsu tagamiseks piisab Pärnul täna kahe geimi võitmisest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles