Miami Heati staarmängija on oma lolluste tõttu jäänud ilma kahest miljonist dollarist

Postimees Sport
Copy
(FILES) In this file photo taken on October 09, 2019 Dion Waiters #11 of the Miami Heat brings the ball up the court against the Charlotte Hornets during their game at Spectrum Center in Charlotte, North Carolina. - Miami Heat reserve guard Dion Waiters was suspended for 10 games without pay on Sunday by the NBA club for "conduct detrimental to the team" after an airplane incident. (Photo by STREETER LECKA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
(FILES) In this file photo taken on October 09, 2019 Dion Waiters #11 of the Miami Heat brings the ball up the court against the Charlotte Hornets during their game at Spectrum Center in Charlotte, North Carolina. - Miami Heat reserve guard Dion Waiters was suspended for 10 games without pay on Sunday by the NBA club for "conduct detrimental to the team" after an airplane incident. (Photo by STREETER LECKA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Foto: STREETER LECKA/AFP

Miami Heati tagamängija ameeriklane Dion Waiters on ma enda halbade otsuste tõttu kaotanud sel hooajal üle kahe miljoni dollari ning lähiajal võib summa veel miljoni dollari jagu kasvada.

Sel hooajal on ta ilma põhjuseta eemal olnud ühe kohtumise jagu, kuid tema enda oma lolluste tõttu on mees pidanud lisaks eemal olema 16 kohtumist, mis on tema sissetuleku osas selge märgi maha jätnud.

Waiters jäi vahele keelatud ainete kasutamisega – korvpallur tarvitas kanepit ning meeskond määras selle eest ameeriklasele 10 mängu pikkuse karistuse. Kümne mänguline eemalolek tähendas Waitersile, et tal jäi kohtumiste eest teenimata ligi 840 000 dollarit.

Kuna seejärel otsustas Waiters aga ka klubi ühiseid üritusi eirata ning vältida, pidi klubi määrama korvpallurile uue karistuse, mille põhjal jäi Waiters veel kuuest mängust eemale ning teenimata jäi järgmine pool miljonit dollarit.

Nii on Waiters jäänud sel hooajal ilma 1,4 miljonist dollarist, lisaks ka 1,2 miljonist dollarist boonusarahadest, mida nende kohtumiste eest teenida oleks võimalik olnud. Kui Waiters veel kolmeks mänguks eelmale jääb, kaotab ta veelgi 1,2 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles