13-kordne Eesti jalgpallimeister Pärnu loobus liigas osalemisest

Postimees Sport
Copy
13 korda Eesti meistriks kroonitud Pärnu jalgpalliklubi naiskond, kes osales tunamullu eurosarjaski, lõpetab meistriliigas mängimise.
13 korda Eesti meistriks kroonitud Pärnu jalgpalliklubi naiskond, kes osales tunamullu eurosarjaski, lõpetab meistriliigas mängimise. Foto: Madis Sinivee

13 korda Eesti naiste meistriks tulnud ja viimasel kahel aastal hõbemedali teeninud Pärnu JK loobus naiste liigades osalemisest.

«Esmalt tahan südamest tänada kõiki mängijaid ja treenereid, kes on meie klubi aastate jooksul esindanud. Tulemused räägivad iseenda eest. Suur aitäh meie headele toetajatele OÜ Savi, AS Danspin, Hummel, Medical SPA ja hotell Estonia, Pärnu linn ning kõik teised, kes meid aidanud on,» lausus Pärnu JK president Raio Piiroja.

Pärnu naiskond domineeris täielikult seda kümnendit Eesti jalgpallis. Nad tulid vahemikus 2010-2017 eranditult Eesti meistriks. 

«Loobumisotsus on jalgpalliavalikkuse jaoks ilmselt ootamatu, samas oleme klubi sees probleeme pikalt näinud. Naiskond paiknes aastaid kahes osas, Pärnus ja Tallinnas, mis kahtlemata väsitab vaimselt ja füüsiliselt ning teeb võistkonna arendamise raskeks,» selgitas Piiroja.

Loe täispikka artiklit soccernet.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles