Kas meistritiitel liigub Dortmundi Borussiast kaugemale?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Dortmundi Borussia staarmängija Jadon Sancho.
Dortmundi Borussia staarmängija Jadon Sancho. Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS

Dortmundi Borussia kaotas Saksamaa jalgpalli Bundesliga 17. vooru avamängus võõrsil Hoffenheimile 1:2. Meistritiitel liigub Dortmundist ilmselt seitsme punkti kaugusele.

Külalised asusid mängu küll esimesel poolajal juhtima, kui Achraf Hakimi söödu realiseeris tabamuseks Mario Götze. Kõik oli kontrolli all ja Dortmund oli lähedal kolmele punktile, kuid Sargis Adamjani 79. ja Andrej Kramarici 87. minuti väravad kinkisid võidupunktid hoopis väljakuperemeestele.

Dortmundi ja Hoffenheimi jaoks on sellel kalendriaastal mängud Bundesligas mängitud. Kuigi mõlemad meeskonnad on praegu esikuuikus, siis suurest mängust jäävad nad kaugele. Dortmund asub praegu neljandal kohal, kuid kaotab kahele esimesele, kes on mängu vähem pidanud, nelja punktiga.

Eeldusel, et RB Leipzig ja Mönchengladbachi Borussia saavad 17. voorus võidud vastavalt Augsburgi ja Wolfsburgi vastu, liigub meistritiitel Dortmundist seitsme punkti kaugusele. Dortmund on kaheksakordne Saksamaa jalgpallimeister, kuid eelmine triumf pärineb hooajast 2011-12. 

Saksamaa Bundesliga tabelitipp: 1. Leipzig 34 punkti (16 mängust), 2. Mönchengladbach 34 (16), 3. Müncheni Bayern 30 (16), 4. Dortmund 30 (17), 5. Gelsenkircheni Schalke 29 (16), 6. Hoffenheim 27 (17).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles