Manchester Unitedi peatreener pani Pogba üleminekusaagale punkti

Copy
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Pikalt on spekuleeritud, et maailmameister Paul Pogba võib järgmise aasta jaanuaris Manchester Unitedist lahkuda ning liituda mõne edukama vutitiimiga. Nüüdseks on selge, et selline käik jääb nägemata, sest peatreener Ole Gunnar Solskjaer soovib prantslast enda edaspidistesse plaanidesse.

26-aastane Pogba on alates septembrist palliplatsilt eemal olnud, pärast vigastusest paranemist oli jalgpallur valmis naasma, kuid siis tabas teda ootamatu haigushoog ning tagasitulek peab veel ootama.

«Me ei müü teda jaanuaris,» sõnas Unitedi boss otsekoheselt. «Loodetavasti saab ta veel see aasta tagasi tulla. Selles osas ma mingeid pingeid talle peale ei pane, sest pole mõtet riskida rumalate tagasilöökidega, mis kiirustamise käigus tekivad.»

Hiljaaegu võttis kuulujuttude osas sõna ka Pogba superagend Mino Raiola, kelle sõnul soovib tema klient võita trofeesid. «Paul tahab olla õnnelik ja võita tiitleid, ideaalis võiks juhtuda see Manchester Unitedi särgis.»

«Real Madrid tundis tema vastu sügavat huvi, kuid United ei lubanud tal lahkuda. Me otsustasime, et ei tee sellest suuremat probleemi, sest soovime jääda siiski professionaalseteks.»

Reedel levis meedias info, mille kohaselt lendas 19-aastane Norra imelaps Erling Haaland koos isaga Manchesteri, et arutada Solskjaeriga potentsiaalset üleminekut Red Bull Salzburgist Unitedisse. Kogenud loots lükkas ka need kuuldused ümber ning rõhutas, et tänapäeval levivad valed üpriski kiiresti. «Ta viibib hetkel jõulupuhkusel. Ma ei saa kommenteerida teiste meeskondade mängijate tegemisi,» lõpetas 46-aastane norrakas. 

Tagasi üles