Saksamaa klubi testib Marius Aleksejevit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti käsipallikoondise ja HC Kehra väravavaht 26-aastane Marius Aleksejev sõitis täna testtreeningutele Saksamaa 2. Bundesliga meeskonda SG Ahlener.

Kuni neljapäevani Saksamaal viibival HC Tallase kasvandikul Aleksejevil jääb vahele tänane Eesti meistriliiga kohtumine Tallinna Käsipallikooliga.

Ahleneri klubi esiväravavaht on 32-aastane tšehh Jan Stochl, teiseks puurilukuks on hetkel 21-aastane sakslane Jan Peveling. Klubi leegionäride hulka kuuluvad veel kogenud valgevenelasest mängujuht Andrej Siniak, tšehh Jiri Hynek ja hollandlane Roel Adams.

SG Ahlener hoiab Saksamaa tugevuselt teise liiga põhjatsoonis 18 meeskonna hulgas kuuendat kohta - 17. mängust on kogutud 22 punkti. Liiga liidermeeskond on praegu TuS Lübbecke 34 silmaga, teisel kohal platseeruv ASV Hamm on kogunud 31 punkti. Turniiritabelis esikohale tulev meeskond pääseb otse maailma ühte tugevaimasse liigase ehk Saksamaa 1. Bundesligasse ning teiseks tulnud klubi peab üleminekumänge kõrgliiga viimastega. Ahleneri järgmine liigamäng on 31. jaanuaril. Üleminekuaken on avatud Saksamaal kuni 15. veebruarini.

Hiljuti pakkus Šveitsi meistriliigas kuuendal kohal asetsev Wacker Thun Aleksejevile 1,5 aastast lepingut. Šveitsis on üleminekuaken avatud kuni 31. jaanuarini. Šveitslased tahavad Aleksejevi vastust 16. jaanuariks.

Lõpliku otsuse ülemineku suhtes langetavad Aleksejev ja HC Kehra peale mängija Saksamaa testtreeninguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles