Müncheni Bayern kinnitas praeguse peatreeneri hooaja lõpuni

Postimees Sport
Copy
Hans-Dieter Flick.
Hans-Dieter Flick. Foto: ODD ANDERSEN/AFP

Müncheni Bayerni esimees Karl-Heinz Rummenigge teatas, et Saksamaa valitsev meister jätkab kuni hooaja lõpuni asendustreeneri Hans Flickiga.

Sakslane asus suurtiimi eesotsa novembri alguses, kui Bayerni juhtkond otsustas vallandada horvaadi Niko Kovaci. Kunagisele tippmängijale, kes tegutseb alates 2009. aastast treenerina, sai saatuslikuks 1:5 häving Frankfurdi Eintrachtile.

54-aastane Flick sai pealootsi ametit viimati pidada 2005. aastal. Toona oli ta viis aastat Hoffenheimi juhendaja, saades 196 matšiga kirja 88 võitu, 46 viiki ja 62 kaotust. Mehe võiduprotsendiks kujunes 44,90. Bayerni juures on tema kontol kümme kohtumist ning kaheksa võitu.

Olenemata hooaja kesisest esimesest poolest püsitakse tiitlikonkurentsis. 17 vooru järel on 29-kordsel Bundesliga tšempionil 33 punkti, mis annab neile punktitabelis kolmanda positsiooni. Liider RB Leipzigist jäädakse maha nelja silmaga. Ka Meistrite liigas suudeti alagrupiturniirist edasipääs tagada, uue aasta play-off-mängudes minnakse vastamisi Londoni Chelseaga.

«Olen tänulik klubile, et nad usaldavad mind sellel tähtsal positsioonil. Naudin praeguse koosseisuga võistlemist ja töötamist. Üritame talvepausil pisut akusid laadida ning pärast treeninglaagrit lähme täie hooga edasi. Tahame võita võimalikult palju mänge ja tiitleid,» sõnas Hans Flick õnnelikult Bayerni kodulehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles