City peatreener Guardiola: Liverpooli eduseis on liiga suur

Postimees Sport
Copy
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

Valitseva Inglismaa jalgpallimeistri Manchester City peatreener Pep Guardiola tunnistas pärast eilset 2:3 kaotus Wolverhampton Wanderersile, et Liverpool on pääsenud liiga kaugele.

City paikneb Inglismaa kõrgliigas hetkel Liverpooli ja Leicester City järel kolmandal kohal, kuid vahe Liverpooliga on juba 14 punkti. Lisaks on valitsevatel Meistrite liiga võitjatel üks mäng varuks.

«Liverpooli eduseis on liiga suur. On ebareaalne mõelda nende püüdmisest. Peame keskenduma Leicesterile», vastas Guardiola tiitliheitlust puudutavale küsimusele. «Aga meil on võimalus naasta teisele kohal. Tean, milline on minu meeskonna kvaliteet, aga  hetkeolukord on selline,» tõdes hispaanlane BBCle.

Ääremängija Bernardo Silva pole tiitlivõimalusi veel maha matnud

«Olukord on meie jaoks väga halb. Esimene poolaasta on olnud väga frustreeriv. Mitte keegi ei eeldanud, et oleme hooaja keskel Liverpoolist sedavõrd palju maas, tunnistas Portugali jalgpallur. «Aga me jätkame võitlust. Teame, et liigatiitli võitmine on väga keeruline. Aga ma ei ütle, et see on võimatu,» ei kaotanud ääreründaja usku.

Guardiola sõnul on kogu nende tähelepanu järgmisel liigamängul Sheffield Unitediga. City kohtub koduväljakul Sheffieldiga juba homme kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles