Barcelona tiitlivõiduni aidanud Vidal nõuab tippklubilt miljoneid eurosid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Arturo Vidal vasakul meeskonnakaaslastega väravat tähistamas.
Arturo Vidal vasakul meeskonnakaaslastega väravat tähistamas. Foto: LLUIS GENE/AFP

Tšiili koondise ja Barcelona tippmängumees Arturo Vidal nõuab Kataloonia suurklubilt 2,4 miljonit eurot, mis on meeskond mängija arvutuste kohaselt talle võlgu. 

Oma põhipalga on Vidal kätte saanud, kuid nüüd on vaidlus talle lubatud boonuste üle. Vidal nõuab 2,4 miljonit eurot Barcelonalt, kuna tal oli lepingus tingimus, et teenib lisa, kui osaleb vähemalt 60% meeskonna kohtumistest. 

Selle täitis 32-aastane Vidal kenasti ära, kuid seal oli ka punkt, et peab nendes mängudes viibima platsil vähemalt 45 minutit. Enamasti sekkus ta mängudesse siiski pingilt ning seega polnud tal võimalik niivõrd palju minuteid koguda. 

Jalgpalluri advokaat usub, et Vidal peaks saama sellest boonusest seega vähemalt pool ja lisaks peaks teenima lisateenistuse Hispaania meistritiitli võitmise puhul. Arvutuste kohaselt pidi meeskond Vidalile kokku tasuma 4 miljonit eurot, kuid mängija on ise kätte saanud sellest ainult 1,6 miljonit. 

Sel hooajal on Vidal esindanud Barcelonat 19 kohtumises ja protokolli märgitud nendes mängudes viis väravat ja üks resultatiivne sööt. Vidal ise on teada andnud, et soovib jaanuaris klubi vahetada ja temast on huvitatud mitmed Itaalia suurklubid, eesotsas Torino Juventusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles