Venele ja Varesele valus kaotus, Drell jäi taas pingile

Toimetas Ville Arike
Copy
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Korvpalliklubi Varese koduleht

Itaalia korvpalliliiga aasta viimased mängud eestlastele rõõmu ei toonud: nii Varese kui ka Pesaro kaotasid ning ei Siim-Sander Vene ega Henri Drelli panus osutunud suureks.

Mõni päev tagasi Pistoiast 31 punktiga üle käinud Varese jäi taas kodusaalis peetud mängus Trentino Dolomiti Energia vastu kohe taha ja pidigi leppima 81:86 kaotusega. Poolajal näitas tabloo 36:46, enne viimast veerandaega 53:65.

Vene arvele jäi 16 minutiga 5 punkti, 2 vaheltlõiget ja 1 korvisööt. Varese resultatiivseimaks kerkis 16 punktiga teine suure ääre positsioonil mängiv mees Giancarlo Ferrero.

Pesaro sõitis külla Veneetsiale ja jäi alla 92:98. Drell mahtus küll koosseisu, kuid väljakule ei pääsenud. Kaheksat mängijat kasutanud Pesaro suuremad korvikütid olid hiljuti liitunud Troy Williams 26 ja Vasa Pusica 24 punktiga.

Tihedas tabelis jagab Varese 15 mängust kogutud seitsme võiduga 9.-12. kohta, näiteks Trentino lasti endale just järele. Pesaro pole endiselt suutnud võiduarvet avada.

Liider on 13 võiduga Bologna Virtus, kes tähtsas kohtumises alistas Euroliigasse kuuluva Milano Armani 83:70 (Hunter 19 - Rodriguez 19). Virtuse ajud, serblastest tagamehed Stefan Markovic ja Miloš Teodosic andsid kahe peale 18 korvisöötu (12+6)!

Virtusele järgnevad Sassari 11 ning Brescia ja Milano 10 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles