Alex Saaremaa: eesmärgiks on võita veel kaks karikat

Postimees Sport
Copy

Pingelises Aadu Luukase karikavõistluste finaalis suutis Tartu Bigbank alistada tiitlikaitsja Saaremaa 3:2 ning suur roll oli võidus kanda ka Tartu noorel temporündajal Alex Saaremaal, kes edukalt mängu lülitus. 

«Uskumatu! See oli mu esimene karikafinaal ja tunded olid meeletud, jube närv oli väljakule astudes sees,» kirjeldas noor temporündaja emotsioone. 

«Esimeses kahes geimis oli meil vastuvõtuga suuri probleeme ning ka rünnak polnud suurem asi. Meeskonnal oli motivatsioon maas ja peatreener Andrei Ojamets pidi mängu muudatusi tooma,» selgitas Saaremaa mängu alguse raskusi. 

Nii suutis Tartu toibuda ning mängu tagasi tulla. Selles oli suur roll mängida just Saaremaal, kes edukate rünnakute ja blokkidega Tartule mitmeid punkte tõi. «Peatreener vahetas mind väljakule ja järsku hakkas mäng sujuma,» ütles noor võrkpallur. 

Tartu suutis lõpetada pika karikavõitude põua ning nüüd vaadatakse lootusrikkalt vastu juba järgmisele aastale. «Eesmärkideks on kindlasti võita veel Balti liiga ning Eesti meistritiitel,» lõpetas Saaremaa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles