Liverpool võttis keerulise võidu ning astus sammu lähemale maagilisele tähisele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sadio Mane #10
Sadio Mane #10 Foto: Darren Staples/ZUMAPRESS.com

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkab endiselt võimsalt Liverpool, kes täna alistas keerulises kohtumises Wolverhampton Wanderersi 1:0. Nüüd on nad ühe mängu kaugusel vägevast tähisest. 

Liverpool alustas kohtumist väga tormiliselt ning värav oli mitmel juhul väga lähedal. Võimalusi luhtasid nii Mohamed Salah kui ka Roberto Firmino. 

43. minutil jõudis liigaliider Liverpooli siiski sihile, kui täpne oli nende tänavuse hooaja kõige ohtlikum mängumees Sadio Mane.

Wolverhampton suutis esialgu esimese poolaja kolmandal lisaminutil mänguseisu viigistada, kuid videokordusest tuvastati mängu ülesehitusel suluseis. 

Teine poolaeg kulges üsna sündmuste vaeselt ning olgugi, et Wolverhampton püüdis kõigest väest viigiväravat jahtida, siis täna sihile ei jõutud. 

Nii võttis Liverpool tänavu juba 18 võidu ja seda 19 mängust. Ainus punktikaotus tuli oktoobris 1:1 viigimängus Manchester Unitediga. Liigatabelis on nende edu teisel kohal paikneva Leicesteri ees juba 13 punkti ning lisaks üks mäng vähem peetud. 

Sedasi on jõudnud Liverpool lähedale vägevale tähisele. Nimelt kaotasid nad viimati kohtumise tänavu 3. jaanuaril ning kui järgmise aasta teisel päeval suudetakse vältida kaotust Sheffield Unitedilt, siis ollakse Inglismaa kõrgliigas kaotuseta koguni terve aasta. Sellega on hakkama saanud ainult kaks klubi - Londoni Chelsea aastatel 2004-2005 ja Londoni Arsenal aastatel 2003-2004.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles