Barcelona alistas ülekaalukalt igipõlise rivaali Madridi Reali

Postimees Sport
Copy
Barcelona tähtmängija Nikola Mirotic palliga.
Barcelona tähtmängija Nikola Mirotic palliga. Foto: Afp7/Zumapress.com

Hispaania korvpalli meistrisarjas läksid vastamisi kaks kanget Barcelona ja Madridi Real. Kataloonia pealinnas toimunud kohtumises võttis kodumeeskond Barcelona 83:63 võidu. 

Barcelona pani edule aluse juba avaveerandiga, kus surmava kaitsega kasvatati kiiresti edu kahekohaliseks. 10-minutilise mängu järel näitas tabloo Barcelona 22:5 eduseisu. 

Hõlpu ei antud külalistele ka teisel neljandikul, sest vahe paisus korra juba 21-punktiliseks. Real suutis poolajaks siiski mängu veidi elevust luua ja pikemale puhkepausile mindi Barcelona 39:27 juhtimisel.

Teise poolaja alguses jõudsid külalised juba seitsme punkti kaugusele ja näis, et mäng läheb veel pingeliseks. Barcelona ja nende suurim täht Nikola Mirotic nii ei arvanud ja vahe kärises taas 17-punktiliseks. 

Barcelona kontrollis kohtumise lõppu täielikult ja võttis Reali vastu seljavõidu. Tänase kohtumise vältel ei õnnestunud Realil kordagi juhtpositsiooni haarata. 

Võitjate edukaimana viskas Nikola Mirotic 20 punkti. Külalistele tõi Trey Thompkins 13 punkti. 

Hispaania meistriliiga tabeliseis on vägagi põnev, sest nii Barcelonal, Realil kui ka Baskonial on 15 vooruga kogutud 12 võitu ning kolm kaotust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles