Lakers alistas Doncici juhitud Dallase ja lõpetas hooaja pikima kaotusteseeria

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anthony Davis vasakul ja Luka Doncic #77
Anthony Davis vasakul ja Luka Doncic #77 Foto: Gary A. Vasquez/USA Today Sports

Läänekonverentsi liider Los Angeles Lakers võõrustas kodusel Staples Centeris Dallas Mavericksi, kellega oldi tänavu juba kahel korral kohtutud. Enne mängu oli omavaheliste mängude seis 1:1 ja täna võttis võidu esmakordselt kodumeeskond. 

Lakers alustas võimsalt ja Dallast suruti korvilähistelt. Nii kerkisidki esimese poolaja suurimateks korviküttideks Anthony Davis ja Dwight Howard. Esimeses kahes kohtumises lootis Dallas peaasjalikult kaugvisetele, mis täna neid alt vedasid. 

Lakers kasvatas iga veerandiga tasapisi vahet ning enne viimast veerandit oli kodumeeskonna eduseis 15-punktiline. Täna ei õnnestunud ka Luka Doncicil Dallast keerulisest seisust välja päästa ning nii tuligi tunnistada Lakersi 108:95 paremust. Sellega pani Lakers punkti ka 4-mängulisele kaotusteseeriale. 

Üleplatsimehena viskas Anthony Davis 24 punkti, teda toetasid Kentavious Caldwell-Pope 19 ja Dwight Howard 15 silmaga. Vanameister LeBron James panustas 13 punkti ja 13 resultatiivset söötu. Dallase edukaimana Doncic 19 silma, kuid noormees ei tabanud ainsatki kuuest teele saadetud kaugviskest. 

Tänased tulemused:

  • Toronto Raptors – Oklahoma City Thunder 97:98
  • Denver Nuggets – Sacramento Kings 120:115
  • Memphis Grizzlies – Charlotte Hornets 117:104
  • New Orleans Pelicans – Houston Rockets 127:112
  • Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks 108:95
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles